415 lediga jobb som Sjuksköterska

Du är legitimerad sjuksköterska – en roll med höga krav på medicinsk och annan kompetens. Men också människokännedom, etik, samarbetsförmåga, och personligt ansvarstagande. 

Därför har du rätt att ställa mycket höga krav på din arbetsgivare. Det gäller oavsett om du arbetar på en vanlig vårdavdelning eller som specialist, till exempel narkossköterska eller astmasjuksköterska. Och oavsett om du är anställd av en region eller knuten till ett bemanningsföretag. 

I ditt dagliga jobb som bemanningssjuksköterska är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som Almiakonsult är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i karriären, finns alltid näratill hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. 

Vi ser även till att du får träffa dina Almiakolleger då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter. Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra. 

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Hej! Mitt namn är Andrea och jag arbetar som konsultchef. Kontakta gärna mig, jag finns här för att besvara dina frågor!

Filtrera din sökning

SSK

Sjuksköterska till mottagning Kalix

Kalix, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kalix. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till avdelning Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-07-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Ambulanssjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Akutsjuksköterska till hemsjukvård Sunne

Sunne, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Sunne. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Akutsjuksköterska till akutsjukvård Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-04 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Ambulanssjuksköterska till avdelning

Ale, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-06-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-19 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till barnavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till förlossning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-04 - 2024-08-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Barnmorska till förlossning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Anestesisjuksköterska till avdelning Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-10-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till MAVA Linköping

Linköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Linköping. Erfarenhet av arbete på MAVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-11-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på MAVA.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-30 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till njurmedicin Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till geriatrisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Röntgensjuksköterska till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Anestesisjuksköterska till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2024-10-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till hjärtavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-10-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-01 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård eller geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Operationssjuksköterska till kirurgen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-15 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till gynekologisk mottagning Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Akutsjuksköterska till hemsjukvård Sunne

Sunne, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Sunne. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Markaryd

Markaryd, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Markaryd. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till reumatologen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Botkyrka

Botkyrka, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Botkyrka. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-19 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Anestesisjuksköterska till IVA Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Barnmorska till förlossning Jönköping

Jönköping, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Jönköping. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till vårdcentral Kristianstad

Kristianstad, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Kristianstad. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-06 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Distriktssköterska till kommunal vård Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till SÄBO Södertälje

Södertälje, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Södertälje. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-16 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Vilhelmina

Vilhelmina, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vilhelmina. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Anestesisjuksköterska till avdelning

Ale, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Distriktssköterska till mottagning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-16 - 2025-03-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Botkyrka

Botkyrka, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Botkyrka. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-11 - 2023-06-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Akutsjuksköterska till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Helsingborg

Helsingborg, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Helsingborg. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-07-15 - 2023-08-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Danderyd

Danderyd, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Danderyd. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-24 - 2023-07-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Botkyrka

Botkyrka, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Botkyrka. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-19 - 2023-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-28 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till barnavdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Barnmorska till avdelning

Ale, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Distriktssköterska till hemsjukvård Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Akutsjuksköterska till akutsjukvård Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Östra Göinge

Östra Göinge, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Östra Göinge. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-04 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Dialyssjuksköterska till mottagning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom dialyssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Munkfors

Munkfors, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Munkfors. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Akutsjuksköterska till akutsjukvård Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Danderyd

Danderyd, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Danderyd. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-22 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till vaccinering Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom vaccinering är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom vaccinering.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Barnmorska till gynekologisk mottagning Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Södertälje

Södertälje, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Södertälje. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-05 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Astma/kol-sjuksköterska till hälsocentral Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom astma/kol, distriktssjukvård eller diabetessjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till hälsocentral Umeå

Umeå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Umeå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-28 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Skolsjuksköterska till skolsjukvård Sandviken

Sandviken, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom skolsjukvård eller distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Sandviken. Erfarenhet av arbete på skolsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-12 - 2024-09-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på skolsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till medicin Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-11-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2025-01-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Östhammar

Östhammar, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Östhammar. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till medicin Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till neonatalavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Operationssjuksköterska till avdelning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till HIA Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till barnavdelning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Västervik

Västervik, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Västervik. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Södertälje

Södertälje, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Södertälje. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-15 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till hjärtavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-23 - 2024-06-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Botkyrka

Botkyrka, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Botkyrka. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-07 - 2023-06-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sorsele

Sorsele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Sorsele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Stockholm

Stockholm, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Stockholm. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-11 - 2024-08-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Markaryd

Markaryd, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Markaryd. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Åtvidaberg

Åtvidaberg, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Åtvidaberg. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Operationssjuksköterska till mottagning Linköping

Linköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård, intensivvård, anestesisjukvård, distriktssjukvård eller barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Linköping. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Linköping

Linköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Linköping. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-11 - 2024-09-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Nyköping

Nyköping, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Nyköping. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Ovanåker

Ovanåker, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ovanåker. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Distriktssköterska till hemsjukvård Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-21 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-05 - 2024-06-13 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till HIA Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Distriktssköterska till mottagning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till hälsocentral Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-30 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-07 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till hälsocentral Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-08 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-03 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Röntgensjuksköterska till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Distriktssköterska till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-30 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-06 - 2024-11-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till medicin Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-31 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Operationssjuksköterska till reumatologen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete på reumatologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på reumatologen.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till neonatalavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på neonatalavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Borås

Borås, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Borås. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Barnmorska till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-13 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Arvika

Arvika, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Arvika. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-05 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Södertälje

Södertälje, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Södertälje. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Akutsjuksköterska till geriatrisk avdelning Järfälla

Järfälla, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Järfälla. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-09-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-30 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2019-06-02 - 2019-06-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till hälsocentral Kiruna

Kiruna, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kiruna. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Vilhelmina

Vilhelmina, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Vilhelmina. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-26 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-10-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-07-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-19 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Avesta

Avesta, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Avesta. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Akutsjuksköterska till akutsjukvård Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Barnmorska till avdelning

Ale, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-08 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till mottagning

Ale, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, . Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård

Ale, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, . Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-31 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård eller geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Mölndal

Mölndal, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Mölndal. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-22 - 2024-05-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Distriktssköterska till vårdcentral Göteborg

Göteborg, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård eller barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Göteborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Filipstad

Filipstad, Värmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Värmland, Filipstad. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård eller geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Medicinsjuksköterska till geriatrisk avdelning Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till barnavdelning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Gislaved

Gislaved, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Gislaved. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-20 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till HIA Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Anestesisjuksköterska till akutsjukvård Enköping

Enköping, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård, intensivvård eller akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Enköping. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Akutsjuksköterska till onkologen Stockholm

Stockholm, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Stockholm. Erfarenhet av arbete på onkologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-23 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på onkologen.
SSK

Barnmorska till förlossning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Barnmorska till gynekologisk mottagning Jönköping

Jönköping, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Jönköping. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
SSK

Barn- och ungdomssjuksköterska till barnavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på barnavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på barnavdelning.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Karlshamn

Karlshamn, Blekinge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Blekinge, Karlshamn. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-26 - 2024-07-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-25 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till avdelning

Ale, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, . Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-30 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Eskilstuna

Eskilstuna, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Eskilstuna. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-29 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Östra Göinge

Östra Göinge, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Östra Göinge. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Hultsfred

Hultsfred, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård eller distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Hultsfred. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Hedemora

Hedemora, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Hedemora. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Katrineholm

Katrineholm, Sörmland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård eller distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Sörmland, Katrineholm. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Motala

Motala, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Motala. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till onkologen Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på onkologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på onkologen.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Barnmorska till förlossning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-26 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Skellefteå

Skellefteå, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Skellefteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Åsele

Åsele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Åsele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-14 - 2024-08-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Distriktssköterska till vårdcentral Göteborg

Göteborg, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård eller barn och ungdom med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Göteborg. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
SSK

Distriktssköterska till SÄBO Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-04 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Anestesisjuksköterska till akutsjukvård Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Barnmorska till förlossning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Göteborg

Göteborg, Västra Götaland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västra Götaland, Göteborg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Sjuksköterska till hälsocentral Norrköping

Norrköping, Östergötland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Östergötland, Norrköping. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-22 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-25 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Säter

Säter, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Säter. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-01 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Akutsjuksköterska till närakuten Danderyd

Danderyd, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Danderyd. Erfarenhet av arbete på närakuten är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på närakuten.
SSK

Barnmorska till förlossning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-30 - 2024-08-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Akutsjuksköterska till geriatrisk avdelning Järfälla

Järfälla, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Järfälla. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-05 - 2024-08-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-12 - 2024-09-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Lycksele

Lycksele, Västerbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västerbotten, Lycksele. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-11 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-08-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-22 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Röntgensjuksköterska till mammografi Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom mammografi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-19 - 2024-09-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom mammografi.
SSK

Barnmorska till gynekologisk mottagning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
SSK

Geriatriksjuksköterska till geriatrisk avdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2024-09-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-25 - 2024-10-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Västerås

Västerås, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Västerås. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-01 - 2024-11-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till medicin Halmstad

Halmstad, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Halmstad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-08-26 - 2025-01-12 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Västervik

Västervik, Kalmar

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kalmar, Västervik. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-11-03 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Karlskrona

Karlskrona, Blekinge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Blekinge, Karlskrona. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Distriktssköterska till vårdcentral Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
SSK

Onkologisjuksköterska till onkologen Västerås

Västerås, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom onkologisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Västerås. Erfarenhet av arbete på onkologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-11-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på onkologen.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Varberg

Varberg, Halland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Halland, Varberg. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2025-01-05 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Röntgensjuksköterska till radiologen Västerås

Västerås, Västmanland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom röntgen med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västmanland, Västerås. Erfarenhet av arbete på radiologen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-11-10 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på radiologen.
SSK

Sjuksköterska till hjärtavdelning Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-09 - 2024-09-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hjärtavdelning.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Sigtuna

Sigtuna, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Sigtuna. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-01 - 2027-04-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till vårdcentral Växjö

Växjö, Kronoberg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Kronoberg, Växjö. Erfarenhet av arbete på vårdcentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-10-01 - 2024-12-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på vårdcentral.
SSK

Operationssjuksköterska till kirurgen Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-15 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-14 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Heby

Heby, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Heby. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-15 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Barnmorska till gynekologisk mottagning Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på gynekologisk mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk mottagning.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Hudiksvall

Hudiksvall, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hudiksvall. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-14 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Hofors

Hofors, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Hofors. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-07-09 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Medicinsjuksköterska till medicin Värnamo

Värnamo, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Värnamo. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-13 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Staffanstorp

Staffanstorp, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Staffanstorp. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-07-24 - 2023-08-06 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-07-19 - 2023-07-19 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Jönköping

Jönköping, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Jönköping. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-19 - 2023-08-20 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Botkyrka

Botkyrka, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Botkyrka. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-05-30 - 2023-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Akutsjuksköterska till neurologi Stockholm

Stockholm, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Stockholm. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-23 - 2024-05-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-23 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-23 - 2024-05-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-22 - 2024-05-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-14 - 2024-05-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-04-30 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till njurmedicin Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på njurmedicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-27 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på njurmedicin.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till avdelning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-26 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-28 - 2024-05-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Huddinge

Huddinge, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Huddinge. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-28 - 2024-06-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Hedemora

Hedemora, Dalarna

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Dalarna, Hedemora. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-28 - 2024-06-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Dialyssjuksköterska till hemsjukvård Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom dialyssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-30 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-29 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-29 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-29 - 2024-05-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Intensivvårdssjuksköterska till IVA Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-29 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-05-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till HIA Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på HIA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på HIA.
SSK

Sjuksköterska till psykiatri Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Ambulanssjuksköterska till mottagning Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till gynekologisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Akutsjuksköterska till mottagning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård, anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på mottagning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på mottagning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Sjuksköterska till geriatrisk avdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på geriatrisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till gynekologisk avdelning Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete på gynekologisk avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på gynekologisk avdelning.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Gällivare

Gällivare, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Gällivare. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-06-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Malmö

Malmö, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Malmö. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-01 - 2024-06-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till kirurgen Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-05-31 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Luleå

Luleå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Luleå. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Sundsvall

Sundsvall, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sundsvall. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-02 - 2024-06-29 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till kommunal vård Hässleholm

Hässleholm, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Hässleholm. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-01 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kommunal vård.
SSK

Sjuksköterska till neurologi Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på neurologi är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-07-07 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på neurologi.
SSK

Anestesisjuksköterska till IVA Eksjö

Eksjö, Jönköping

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård eller intensivvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jönköping, Eksjö. Erfarenhet av arbete på IVA är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på IVA.
SSK

Akutsjuksköterska till hemsjukvård Piteå

Piteå, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom akutsjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Piteå. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Ambulanssjuksköterska till ambulans Söderhamn

Söderhamn, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ambulanssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Söderhamn. Erfarenhet av arbete inom ambulans är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-05 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom ambulans.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till psykiatri Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-04 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom psykiatri.
SSK

Sjuksköterska till SÄBO Täby

Täby, Stockholm

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Stockholm, Täby. Erfarenhet av arbete på SÄBO är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-07 - 2024-06-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på SÄBO.
SSK

Sjuksköterska till medicin Kiruna

Kiruna, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Kiruna. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Sollefteå

Sollefteå, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Sollefteå. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-17 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, Västernorrland

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Västernorrland, Örnsköldsvik. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Operationssjuksköterska till operation Östersund

Östersund, Jämtland Härjedalen

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Jämtland Härjedalen, Östersund. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-31 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till hemsjukvård Lund

Lund, Skåne

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Skåne, Lund. Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård.
SSK

Sjuksköterska till avdelning Boden

Boden, Norrbotten

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Norrbotten, Boden. Erfarenhet av arbete på avdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-09 - 2024-08-24 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på avdelning.
SSK

Distriktssköterska till hälsocentral Ljusdal

Ljusdal, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom distriktssjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Ljusdal. Erfarenhet av arbete på hälsocentral är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på hälsocentral.
SSK

Anestesisjuksköterska till operation Uppsala

Uppsala, Uppsala

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Uppsala, Uppsala. Erfarenhet av arbete inom operation är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-11-30 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom operation.
SSK

Sjuksköterska till infektionsavdelning Gävle

Gävle, Gävleborg

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Gävleborg, Gävle. Erfarenhet av arbete på infektionsavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-10 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på infektionsavdelning.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Ullensvang

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Ullensvang. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till medicin Kongsvinger

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Innlandet, Kongsvinger. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-09-01 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till akutsjukvård Ringerike

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Ringerike. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-07-28 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom akutsjukvård.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Ullensvang

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Ullensvang. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Ullensvang

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Ullensvang. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Ullensvang

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Ullensvang. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-16 - 2024-06-23 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Kristiansund

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Møre og Romsdal, Kristiansund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Rana

Tranås

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Nordland, Rana. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-01 - 2024-07-21 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till medicin Molde

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Møre og Romsdal, Molde. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Psykiatrisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-03 - 2023-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-06-16 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Kristiansund

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Møre og Romsdal, Kristiansund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Kristiansund

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Møre og Romsdal, Kristiansund. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-09-02 - 2024-12-15 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Sjuksköterska till medicin Stad

Båstad

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stad. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-29 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Volda

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Møre og Romsdal, Volda. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-15 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Sjuksköterska till medicin Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till medicin Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-07-08 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Kirurgisjuksköterska till kirurgen Stord

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom kirurgisk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Vestland, Stord. Erfarenhet av arbete inom kirurgen är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-11 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom kirurgen.
SSK

Barnmorska till förlossning Hammerfest

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnmorska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Troms og Finnmark, Hammerfest. Erfarenhet av arbete inom förlossning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-24 - 2024-08-02 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter inom förlossning.
SSK

Sjuksköterska till medicin Kongsvinger

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Innlandet, Kongsvinger. Erfarenhet av arbete på medicin är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på medicin.
SSK

Sjuksköterska till lungavdelning Stavanger

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Rogaland, Stavanger. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-17 - 2024-08-18 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.
SSK

Sjuksköterska till ortopeden Lørenskog

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Lørenskog. Erfarenhet av arbete på ortopeden är önskvärt. Period för uppdrag: 2024-06-03 - 2024-08-25 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på ortopeden.
SSK

Medicinsjuksköterska till lungavdelning Nordre Follo

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom medicinsk vård med minst två års erfarenhet för uppdrag i Viken, Nordre Follo. Erfarenhet av arbete på lungavdelning är önskvärt. Period för uppdrag: 2023-06-19 - 2023-08-27 Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter på lungavdelning.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.

Intresseanmälan Chatta Ring Bli uppringd