0 lediga jobb som övrig vårdpersonal

Du som hjälper människor tillbaka till livet

Rehabilitering och förebyggande fysisk aktivitet är viktigare än någonsin, såväl för individen som för samhället. Almia Bemanning förmedlar uppdrag för Fysio- och Arbetsterapeuter till arbetsgivare inom såväl Regioner som privata aktörer i hela landet.

Vi på Almia har under åren byggt upp en kultur grundad på prestigelös öppenhet, teamwork och självständigt ansvtar för patientens bästa.

En skillnad mellan att vara anställd och arbeta som konsult är friheten att i högre grad kunna välja när, var och hur du vill jobba. En annan är att du nästan alltid har bättre ekonomiska villkor.

Som Almiakonsult är du inte bara en viktig del av vår speciella gemenskap. För oss är det självklart att inte bara leva upp till uppdragsgivarnas högt ställda förväntningar. Vi tar också hand om varandra och hjälps åt att lösa de eventuella svårigheter som kan uppstå i alla verksamheter.

Vi förmedlar även andra kvalificerade jobb inom vårdsektorn.

Filtrera din sökning

Vi kunde inte hitta några lediga jobb på din sökning, däremot så brukar det dyka upp jobb titt som tätt som matchar dina sökkriterier. Vad sägs om att vi hör av oss när det tillfället ges? 

Skicka en spontanansökan → så bevakar vi dina kriterier och meddelar dig när vi hittar något passande ?

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.