2 lediga jobb som vårdpersonal i Norge

Lugnare tempo och bättre ekonomi

Som legitimerad sjuksköterska och medborgare i ett nordiskt land är du även välkommen att arbeta i Norge. Först måste du rent formellt ansöka om norsk legitimation, en process som vanligtvis tar mellan en och två månader.

Arbetet som sjuksköterska kan upplevas som stressigt och påfrestande. I Norge är personaltätheten vanligtvis högre, och antalet arbetade timmar per vecka lägre. Båda dessa faktorer kan bidra till en lugnare och mindre påfrestande arbetssituation.

De ekonomiska förutsättningarna har varierat över tid. Men de svenska sjuksköterskor som har valt att arbeta i Norge lyfter ofta fram att lönerna är högre samtidigt som inkomstskatten är lägre. Som svensk kan du även göra vissa avdrag för pendling eller hemresor.

Å andra sidan pekar man ofta på att levnadsomkostnaderna är högre. Under de allra senaste åren har den norska kronan dessutom tappat värde i förhållande till den svenska, vilket påverkar såväl kostnader som löner.

Vi på Almia förmedlar ofta bemanningssköterskor till Norge, med samma trygga service och uppbackning som här hemma.

Hei! Jeg heter Nicolina og jobber som Konsulentsjef. Ta gjerne kontakt, jeg er her for å svare på dine spørsmål!

SSK

Almia søker sykepleier til jobb i Sør-Norge i sommer

Oslo, Oslo, Norge

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska för kommunuppdrag i södra Norge i sommar.  Om uppdraget:Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom hemsjukvården.  Period: 25-32 med stor chans till förlängning! Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är önskvärt. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunen.  Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.  Vi erbjuder dig Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.  Sista svarsdag:  2023-05-15 - Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.  https://almiabemanning.se/
SSK

Almia søker sykepleier til jobb i Nord-Norge

Troms og Finnmark, Norge

Er du interessert i nytt jobboppdrag? I skrivende stund søker vi deg som er autorisert sykepleier for oppdrag i Nord-Norge i sommer. Vi har oppdrag i flere kommuner. Om oppdraget: Stillingen er på fulltid og omfatter arbeid i kommunens helseinstitusjoner eller i hjemmesykepleien.  Stor mulighet for forlengelse! Kvalifikasjoner: Vi søker deg som er sykepleier med minst to års erfaring.  Arbeidsoppgaver: Sedvanlige oppgaver som sykepleier i kommune. Personlige egenskaper: Du er en engasjert og positiv kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er fleksibel, ansvarsfull og har gode evner til å arbeide så vel selvstendig som sammen med andre. For å lykkes i rollen, ser vi også at du som person er ydmyk, upretensiøs, lydhør og trygg på deg selv. Du er også en sosial person som har god kjennskap til det svenske språket, tiltales av utfordringer og nye utviklingsmuligheter,  Vi tilbyr deg: Din egen personlige konsulentsjef Karriere- og utviklingsmuligheter Tjenestepensjon Forsikringer Godt betalt og fordelaktige fordelspakker Stort rom for og frihet til å styre din tilnærmelse, blant annet fleksibel skjemalegging Ta kontakt med oss for med informasjon om oppdraget.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.