Drömmer du om ett friare liv?

Som konsult hos Almia har du ett stort utrymme att bestämma
hur du vill lägga upp din tillvaro, både på och utanför jobbet.

Du väljer din tid

Alla behöver vi vård någon gång i livet. Därför bryr vi oss på riktigt. Vi vet att många sjuksköterskor lägger ner hela sin själ i sitt arbete och att det krävs ett stort och genuint engagemang för andra människor. Det viktiga arbete som du bidrar med vill vi ge tillbaka till dig i form av frihet, flexibilitet, valfrihet och en trygg ekonomi.

Tänk dig att du kan ha kvar samma jobb men ändå med helt andra förutsättningar. Att vara anställd på Almia innebär att du äntligen kan få den där efterlängtade tiden, att till exempel resa mer på fritiden, gå den där kursen du kikat på länge, träna mer eller få mer tid över till familjen.

Tack vare flexibla arbetstider och ett stort utrymme att påverka ditt schema har du möjlighet att förverkliga dina drömmar. Utöver det får du förmånliga löner, nya erfarenheter och intryck som kan vidareutveckla dig på många plan, såväl privat som professionellt.

Vi kommer alltid se till att göra det där lilla extra för att hitta det arbete som passar just dig bäst och vårt yttersta för att du ska trivas längs vägen. Vi arbetar helt enkelt för att du ska kunna jobba när du jobbar och vara ledig när du är ledig.

Ring, mejla eller chatta med oss idag

Fråga oss om vad du vill. Berätta vem du är och vad du vill ha ut av ditt nästa steg i karriären.

Eller fyll i din spontanansökan direkt, så tar vi kontakt med dig!


Spontanansök Chatta Ring