Vi på Almia arbetar för att du som arbetsgivare ska få den bästa lösningen i kombination med den bästa servicen.

Oavsett om det gäller ett litet eller stort uppdrag kan vi på Almia lösa ditt personalbehov. Vi arbetar ständigt med att du som arbetsgivare ska få den bästa lösningen och servicen. Är du i behov av rekrytering eller bemanning inom vårdsektorn kan du vända dig till oss och känna att du hamnar i trygga händer. År av erfarenhet kan garantera att vi hittar den bästa lösningen för just er verksamhet.

Vi på Almia jobbar fortlöpande och långsiktigt med att hitta de bästa kandidaterna för det efterfrågade behovet. För att kunna erbjuda er det lilla extra tror vi på en öppen och tydlig kommunikation för att skapa den optimala matchningen. Därför är vi väldigt stolta över våra goda och nära relationer med både arbetstagare och arbetsgivare. Vi lägger stort fokus på service och uppföljning så att du kan känna dig nöjd med resultatet. 
Almia arbetar både mot den privata och offentliga sektorn och vi hittar personal till både temporära uppdrag och permanenta tjänster. Vi lägger stort fokus på service och uppföljning, något vi tror bidrar till ett gott samarbete.
Det är det lilla extra som gör den stora skillnaden.

Kom i kontakt med oss

Beskriv nedan vad ni är ute efter, så hör vi av oss så fort vi kan!
Intresseanmälan