Som Almiakonsult är du både
trygg och fri

Vi ger dig möjligheten att skapa en balans mellan arbete och fritid. Det gör vi genom att erbjuda bra villkor så att du känner dig trygg i din anställning och mer fri att leva det liv du önskar.

Vi ser livet med dina ögon

Egentligen är vi på Almia inte helt förtjusta i begreppet ”bemanning”. Vi ser det hellre ur din synvinkel, och då handlar det helt enkelt om förmedling av bättre jobb och ökad valfrihet.

Vi förmedlar allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år. Över hela landet. Heltid eller deltid, dag eller natt, och med stort utrymme för dina egna önskemål och förutsättningar.

Du kanske vill anpassa arbetstiden till tidig hämtning på dagis? Eller ge järnet under halva året, och ägna resten av tiden åt att plugga eller resa eller umgås mer med familjen? Du bestämmer själv.

Eller, du kanske till och med har funderat på att starta eget? Inga problem, låt oss hjälpa dig med uppstarten och förse dig med kunder och uppdrag. Vi har hjälpt flera av ”våra” sjuksköterskor att bli trygga egenföretagare.

Ring, mejla eller chatta med oss idag

Fråga oss om vad du vill. Berätta vem du är och vad du vill ha ut av ditt nästa steg i karriären.

Eller fyll i din spontanansökan direkt, så tar vi kontakt med dig!


Spontanansök Chatta Ring