Från Kiruna till Trelleborg

Almia hjälper dig som söker jobb inom vården att hitta den optimala arbetsplatsen oavsett var i Sverige du bor. Vi har intressanta uppdrag i hela Sverige, kortsiktigt eller långsiktigt. Ansök redan idag så kontaktar vi dig normalt inom en arbetsdag.

Alltid nära dig

Vi hjälper kommuner, landsting och privata vårdföretag över hela Sverige att hitta medarbetare med dina kvalifikationer: sjuksköterska med svensk legitimation och minst två års erfarenhet. Och dig att hitta kortare eller längre uppdrag runt om i landet. Våra uppdrag finner du här.

En stor skillnad, jämfört med en vanlig anställning är att du själv kan välja var, när och hur mycket du vill jobba. En annan är att du får bättre betalt, så du har råd att jobba mindre eller förverkliga andra drömmar. 

Varför inte testa att njuta av fjällen i Östersund, gå på utomhusbad i Borås, mingla i Stockholms nattliv, kulturvandra i Sundsvall eller njuta av Linnéträdgården i Uppsala? Det här är bara några av de orter där vi har intressanta uppdrag just nu. 

Att arbeta på en annan ort, på olika sjukhus och i olika miljöer ger nya erfarenheter och kan också tillföra ny energi och nya perspektiv.
Våga testa att vidga vyerna. Kanske har du inte upptäckt din favoritort i Sverige ännu?

Din konsultchef finns alltid nära till hands för ett personligt möte eller telefonsamtal oavsett var i Sverige du befinner dig eller har uppdrag.

Ring, mejla eller chatta med oss idag

Fråga oss om vad du vill. Berätta vem du är och vad du vill ha ut av ditt nästa steg i karriären.

Eller fyll i din spontanansökan direkt, så tar vi kontakt med dig!


Spontanansök Chatta Ring