Vi gör allt för att du ska trivas och må bra

Ditt jobb är livsviktigt för oss alla. Din krävande utbildning och ditt dagliga ansvar i kombination med högt tempo, stress och kanske obekväma arbetstider borde helt enkelt var värda mer. Därför bygger hela vår verksamhet på att du ska trivas och må bra.

Du bestämmer själv hur du vill jobba och leva

Alla talar om att nå en bättre balans mellan arbete och fritid, vi gör allt för att förverkliga det. Så vi förmedlar allt från enstaka arbetspass till mångåriga uppdrag. Heltid eller deltid, dag eller natt. Halvtid för att kunna plugga vidare. Några månader ledigt för att resa jorden runt. Det är du som väljer, nu och längre fram, om och när dina förutsättningar förändras.

Vart är du på väg?

Vill du utvecklas i din yrkesroll? Jobba på annan ort? Tillbringa mer tid med barnen? Planera för en bättre pension? Vi hjälper dig hitta närmaste vägen dit och vägen kan vara både enklare, snabbare och tryggare än du kanske tror. 

För vart du än är på väg, är vårt mål att ge dig de konkreta råd och det stöd du behöver för att välja rätt väg. Med bra villkor och en trivsam och hälsosam balans mellan arbete och fritid, så att du kan leva det liv du är värd.

Ta steget till att bli konsult. Det är enklare, roligare och tryggare än vad du kanske tror. Ring oss, så berättar vi mer.

Du ska må bra – inte bara på jobbet!

Vi vet att de insatser du gör för många människor varje dag kan förbättra, stärka eller rent av rädda liv. Vi vet också att det kan vara ett högt arbetstempo med ibland obekväma arbetstider. Kanske du känner att du inte alltid får den lön och de arbetsvillkor du förtjänar.

Alla tjänar på att du trivs och mår bra, både i och utanför jobbet. Därför gör vi vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Var i livet står du och vart är du på väg? Hur vill du utvecklas i din yrkesroll? Hur är din familjesituation? Hur mycket eller lite vill du jobba? Hur mycket vill du spara till pension? Vi gör sedan allt vi kan för att matcha dina önskemål med passande uppdrag. Och vi finns alltid till hands när du vill ha råd och hjälp.

Oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag vill vi ha en nära och personlig kontakt med dig som arbetar hos oss. Vårt mål är att du ska känna dig delaktig och engagerad i ditt arbete, på samma sätt som vi är delaktiga och engagerade i din arbetsroll.

Nyfiken på livet som konsult?

Första steget är enkelt.