Bättre betalt och trygga villkor

Vi ser till att din lön matchar det arbete du utför och att du får bra och marknadsmässiga villkor i ditt anställningsavtal.

Skräddarsydda avtal

När du börjar arbeta på Almia ser vi till att hitta en lösning som passar bäst för den livssituation du befinner dig i just nu. Almia svarar för löner, sociala avgifter och andra avtalsenliga och lagstadgade kostnader för alla anställda. 

Vi har skadeförsäkring via Länsförsäkringar och en ansvarsförsäkring mot person- och sakskador via Trygg-Hansa.
Kontakta oss gärna så får du veta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Hälsoverktyg för alla anställda

Du och ditt välmående är viktigt för Almia. Därför ges alla som arbetar för oss en exklusiv möjlighet att kostnadsfritt ringa eller chatta med en samtalsterapeut genom appen Bluecall, helt anonymt. 

Bluecalls tjänster kan bidra till att du mår bra i ditt arbete och även hjälpa dig att öka din produktivitet. Du får konkreta verktyg för att hantera problem och situationer som uppstår på arbetet eller i privatlivet. 

Du kan hitta information om hur du laddar ner appen på ditt intranät eller i information som du får via e-mail.
Du kan även ladda ner appen till din mobil på App Store eller Google Play.

Har du ytterligare frågor så tveka inte att kontakta din närmaste konsultchef.

Mingelträffar

Mingelträffar

Vår erfarenhet är att du som Almiakonsult snabbt blir en uppskattad kollega på din arbetsplats. Minst en gång per år arrangerar vi dessutom mingelträffar där du får lära känna och utbyta erfarenheter med dina Almia-kollegor från andra delar av landet.

Vaccinering mot influensa

Vaccinering mot influensa

Som anställd på Almia får du kostnadsfri vaccinering mot säsongsinfluensa. Allt du behöver göra är att ta reda på ditt närmaste ställe för vaccination och skicka in originalkvittot till oss, så får du ersättning för dina utlägg.

Attraktiva och varierande uppdrag

Attraktiva och varierande uppdrag

En annan stor skillnad, jämfört med ett vanligt jobb, är att du som Almiakonsult får chansen att lära känna flera vårdgivare, kanske i olika delar av landet. Samtidigt som du har Almia som en fast punkt i tillvaron.

Individuella pensions- och försäkringslösningar

Individuella pensions- och försäkringslösningar

Tjänsteolycksfallsförsäkring dygnet runt
Om du skulle skadas ute hos kund, eller på väg till och från arbete, ska du tillsammans med oss fylla i en anmälan till Länsförsäkringar och Försäkringskassan. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med detta. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Tjänstelivsförsäkring dygnet runt
Tjänstegrupplivförsäkringen ger ersättning i form av ett engångsbelopp till de anhöriga om en olycka skulle ske där den försäkrade avlider. Försäkringen gäller för dig som är fullt arbetsför.

Ansvarsförsäkring
Om du oavsiktligt skadar egendom eller person hos kund har Almia en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader. Om olyckstillbud sker, underteckna inte någon försäkringsutredning hos kund. Kontakta istället oss så hjälper vi dig.

Sjukpenning

Sjukpenning


Vi följer sjuklönelagen vilket innebär att vi betalar sjuklön om du blir sjuk och har arbetat de närmaste två veckorna hos oss innan sjuktillfället eller om du är uppbokad på arbetspass minst en månad framåt i tiden. Du har rätt till 14 dagars sjuklön. Almia kommer att göra ett sjukavdrag och betala ut sjuklön från och med första dagen i sjukperioden. Man gör också ett karensavdrag som kan motsvara hela dagen, del av dag eller fördelat på flera dagar. Från dag 8 krävs läkarintyg. För dig som är anställd hos Almia betalas sjuklön ut för de timmar du skulle ha arbetat under dag 2-14.

Personligt stöd och vägledning

Personligt stöd och vägledning

Som Almiakonsult är du aldrig ensam. Var i landet du än jobbar har du när som helst tillgång till din konsultchef vars viktigaste uppgift är att du ska må bra och slippa onödiga problem.

Hjälp med resa och boende

Hjälp med resa och boende

Almia förmedlar uppdrag över hela landet. Om du väljer att ta ett längre uppdrag som är av betydande avstånd från din hemort är vår ambition att i möjligaste mån stödja dig med såväl resekostnader som boende.

Ring, mejla eller chatta med oss idag

Fråga oss om vad du vill. Berätta vem du är och vad du vill ha ut av ditt nästa steg i karriären.

Eller fyll i din spontanansökan direkt, så tar vi kontakt med dig!


Spontanansök Chatta Ring