Almia söker ultraljudsbarnmorska för arbete i Uppsala

Almia söker för kunds räkning en erfaren ultraljudbarnmorska för sommaruppdrag.

Vi söker dig som är barnmorska med minst tre års erfarenhet. Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande uppdrag där du dagligen får göra skillnad för kvinnor som befinner sig i en speciell situation i sitt liv. Omfattning: Heltid/deltid under sommaren. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema. Almia erbjuder förmånlig sommarbonus under sommarveckorna 25-32. Uppsala är Sverige fjärde största stad med sina 220 tusen invånare. Staden är mest känd för att vara cyklarnas och studenternas stad. Här finns något för alla, mysiga caféer, stort utbud av shopping och fin natur. Uppsala domkyrka lockar många turister varje år och är hela 118 meter hög och är därmed Skandinaviens största katedral. Staden bjuder på många guldkorn såsom Botaniska trädgården, museet Biotopia och den populära Linnéträdgården.

Om dig

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och certifierad ultraljudsbarnmorska. Några års erfarenhet av att arbeta med ultraljud är ett krav för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som ultraljudsbarnmorska kommer du bland annat att arbeta självständigt med tidiga ultraljud, rutinultraljudsundersökning, tillväxtkontroller och KUB undersökningar.

Ansök till denna tjänst

Ansök till tjänsen: Almia söker ultraljudsbarnmorska för arbete i Uppsala

Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 25 April 2019.

Intresseanmälan